AKTUELLT I SKÅNE

Endast akut tandvård på Folktandvården Skåne

Innehållet gäller Skåne

Folktandvården Skåne erbjuder endast akut tandvård fram tills 30 juni. Det beror på materialbrist som följd av covid-19. Alla inbokade behandlingar och undersökningar från 19 mars fram till den 30 juni kommer ombokas till nya besök.

Folktandvården Skåne kommer endast ta hand om de som är i behov av akut tandvård. Det finns en materialbrist som följd av situationen med covid-19. Därför kommer alla inbokade behandlingar och undersökningar ombokas. Det gäller bokade besök från 19 mars fram till den 30 juni.

Folktandvården Skåne kommer kontakta dig för ombokning om du har en bokad tid. Du behöver inte höra av dig till Folktandvården Skåne för att få boka om tiden.

Privata tandvårdsenheter

Folktandvårdens beslut påverkar inte privata tandvårdsenheter. Du kan kontakta en önskad enhet för att få mer information om tillgängligheten just nu.

Akut tandvård i Region Skåne

9 tandvårdsenheter i Skåne erbjuder akut tandvård för dig som är frisk och har behov av tandvård som inte kan vänta. Du måste boka ett besök för akut tandvård. Du bokar genom att ringa Folktandvården Skånes kundservice på telefonnummer 0771-55 88 00.

Du som har misstänkt eller konstaterad covid-19, kan få akut tandvård på en tandvårdsenhet i Malmö som är anpassad och utrustad för att ta emot patienter med covid-19.

Det finns mer information på Folktandvården Skånes webbplats (länk till folktandvardenskane.se)

Till toppen av sidan