Gott om tider för vaccination mot covid-19 i Östergötland - drop in i Norrköping och Linköping

Det finns lediga tider på våra vaccinationscentraler, boka tid för dos 1 på www.1177.se/Ostergotland/covidvaccin

 

Drop in på vaccinationscentralerna för dos 1 för dig över 18 år 

  • Linköping: söndag 1 augusti klockan 17.30-19.30 och måndag 2 augusti klockan 17-19 
  • Norrköping: måndag 2 augusti klockan 13-15.30
  • Ta med legitimation! 
1177 Vårdguiden på webben

Visa vårdmottagning på 1177.se

För att en mottagning ska kunna visas som ett kontaktkort på 1177.se måste den vara ansluten till katalogtjänsten HSA. Katalogtjänst HSA är en elektronisk katalog som innehåller kvalitetsgranskade uppgifter om personer och verksamheter inom svensk vård och omsorg.

Det är bara mottagningar inom svensk vård eller omsorg som kan anslutas till HSA. Det kan prövas av ett särskilt råd, om det behövs.

I varje region finns det HSA-ansvariga som ser till att de mottagningar som är anslutna till regionen finns med i HSA-katalogen. De ser även till så att informationen om mottagningen är korrekt och uppdaterad.

Östergötland

Mottagningar som drivs av Region Östergötland

För mottagningar som drivs av Region Östergötland är det regionen som ansvarar för att mottagningen finns med i HSA. Det gäller både vård- och tandvårdsmottagningar. Idag hanteras större delen av administrationen av mottagningens uppgifter centralt av HSA-förvaltningen. Uppgifterna hålls synkroniserade med motsvarande uppgifter i Cosmic.

Om ni vill att en enhet ska synas på 1177.se så skriv till vardsok@regionostergotland.se. Samma adress gäller om ni vill ändra felaktiga uppgifter.

Om ni behöver mer information om hur er mottagning kan synas på 1177.se ska ni kontakta er LBA eller HSA-förvaltningen via hsa-katalogen@regionostergotland.se.

Privata mottagningar med vårdavtal

För privata vårdmottagningar som har ett vårdavtal med Region Östergötland hanteras detta inom avtalet och samma hantering gäller som för regionens egna mottagningar. Om ni vill att en enhet ska synas på 1177.se kontakta vardsok@regionostergotland.se

Till toppen av sidan