Barn och ungdomspsykiatri Motala, Psykiatripartners Barn och Ungdom

Repslagaregatan 3, Motala

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

010-205 01 00

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån-Fre08:00 - 16:30
   • Lör-Sön09:00 - 12:00

   Öppettider

   • Mån-Fre08:00 - 16:30
   Besöksadress:
   Repslagaregatan 3, Motala
   Län, kommun:
   Östergötlands län, Motala
   Postadress:
   Psykiatripartners Östergötland, S:t Larsgatan 3, våning 3, 582 24 Linköping
   Publicerad: 2021-04-30

   Från och med 1 juni är Capio ny vårdgivare. Psykiatripartners stänger då sina mottagningar i Mjölby och Motala. För att komma i kontakt med Capio Motala ring 010-1040921.

   Vi vill tacka alla våra patienter och samarbetspartners för de här åren!

   Kriser och problem är en naturlig del av livet och hanteras oftast av individen själv, inom familjen, eller i den närmaste omgivningen som skolan. Barn- och ungdomspsykiatrisk hjälp kan behövas när svårigheterna blir för stora och omöjliga att hantera.
   Vanligast är att någon av föräldrarna ringer oss men ungdomar kan söka själva. Du kan också komma till oss med remiss från BVC, skolhälsovården eller socialtjänsten. Ibland räcker rådgivning per telefon, annars bokas du för bedömning hos någon av våra behandlare.

   Enligt uppdrag från Region Östergötland driver och utvecklar vi sedan 2011 den öppenvårdsbaserade Barn- och Ungdomspsykiatriska specialistvården och mellanvården i den västra länsdelen Mjölby, Boxholm, Ödeshög, Motala och Vadstena. Från 1/6 2016 utökas vårt uppdrag att även innefatta de centrala länsdelarna; Linköping, Åtvidaberg, Kinda och Ydre samt de östra länsdelarna, Norrköping, Söderköping, Valdemarsvik och Finspång. Vi har mottagningar i Motala, Mjölby, Norrköping och Linköping.

   Driftsform

   Driftsform: Privat