Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.
Aktuellt

Fel i bokningssystem för provtagning

Innehållet gäller Östergötland

Ett fel i bokningssystemet för den allmänna provtagningen av covid-19 i Norrköping och Linköping gjorde att ett antal personer som bokat tid idag på eftermiddagen har mötts av stängda provtagningsenheter vid Saab Arena och utanför Vrinnevisjukhuset.

Trots att den externa provtagningen av covid-19 stängde klockan 14 idag har personer som bokat provtagning fått tider fram till klockan 21. Felet har sannolikt uppstått i bokningssystemet hos en av de underleverantörer som utför provtagning på Region Östergötlands uppdrag.

– Vi beklagar verkligen att ett antal personer har mötts av en stängd provtagning. Det är mycket olyckligt och vi har kontakt med underleverantören. Vi uppmanar dem som drabbats av detta att boka en ny tid för provtagning och arbetar för att kunna erbjuda extra tider, säger Jessica Frisk, sjukvårdsledare i särskild sjukvårdsledning på regional nivå.

Textansvarig: Bodil Knuthammar, nyhetsredaktionen

Till toppen av sidan