Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.
Aktuellt

Regionen besöker köpcentrum för att guida i vården

Innehållet gäller Östergötland

7 november: Att öka invånarnas kunskap om vart de ska söka vård när de blir sjuka eller skadar sig. Det är syftet när vården besöker köpcentrum i länet tre lördagar i november.

tecknade figurer med olika sjukdomar

Ibland kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig i vården när man är sjuk eller har skadat sig. Nu kan du få hjälp att hitta rätt när du behöver det!

Kom till Gallerian i Motala, I-huset i Linköping eller Ingelsta Shopping en lördag i november och träffa medarbetare från 1177 på webb och telefon, vårdcentralerna, jourcentralerna och akutmottagningen. Du får svar på dina frågor och kan vara med och tävla om en praktiskt första hjälpen-väska.

– Vi vill underlätta för patienterna genom att göra det tydligt när man ska söka vård på akuten, på vårdcentral eller kontakta 1177 Vårdguiden för råd. Det ska vara enkelt att hitta rätt i vården, säger Lena Lundgren, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Östergötland.

Att vården går ut och informerar är ett led i den pågående kampanjen Din guide till vården som vänder sig till alla invånare i Östergötland. Med den vill Region Östergötland öka invånarnas kunskap om vart de ska vända sig för att söka vård beroende på hur allvarlig sjukdom eller skada de har.

Välkommen att träffa oss på följande platser:

  • Gallerian i Motala 9 november kl. 10.30–15.30
  • I-huset i Linköping 16 november kl. 10.00–16.00
  • Ingelsta Shopping i Norrköping 23 november kl. 10.00–16.00

Vården i Östergötland

Till toppen av sidan