Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.
Aktuellt

Freja e-id fungerar inte längre för inloggning på 1177.se

Innehållet gäller Östergötland

Du som använder Freja e-id måste uppgradera till Freja e-id plus, eller skaffa en annan godkänd e-legitimation för att kunna logga in på 1177.se.

Du som har beställt provtagning för covid-19 och inte kan logga in för att se sitt provsvar uppmanas att uppgradera till Freja e-id plus eller kontakta din vårdcentral. Läs mer om Freja e-id plus här

Fakta

Freja e-id är en e-legitimation som kan beställas på distans utan att man behöver legitimera sig fysiskt. Detta har varit en lösning för de personer som saknar bank-id, ofta unga personer, eller för den som har symtom och inte har möjlighet att legitimera sig hos ett ATG-ombud.

Efter en utvärderat av Freja e-id för inloggning till 1177 Vårdguiden e-tjänster har utgivningsprocessen bedömts som inte tillräckligt säker för att få tillgång till den typ av integritetskänslig information som finns i 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Till toppen av sidan