Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.
Aktuellt

Börjar skicka kallelser till digitala brevlådor

Innehållet gäller Östergötland

25 april. Mammografin i Region Östergötland skickar nu kallelser och svarsbrev för mammografisk hälsokontroll till digitala brevlådor. Du som har en digital brevlåda får breven skickade dit. Du som inte har en digital brevlåda får breven med posten som vanligt.

I dagsläget finns det fyra olika digitala brevlådor; Min myndighetspost, E-boks, Kivra och Digimail. Du väljer själv vilken av tjänsterna du vill använda. På Skatteverkets webbplats finns information om tjänsterna och hur du går tillväga för att ansluta dig.

Det är både miljömässiga och kostnadsmässiga vinster med att fler väljer att få sina kallelser digitalt. I dag har tre miljoner privatpersoner och företag en digital brevlåda. Alla länsstyrelser, många kommuner och myndigheter har anslutit sig.

Om mammografi

Mammografi är den metod som används i de allmänna bröstkontroller som alla kvinnor från 40 till och med 74 års ålder regelbundet erbjuds att göra.

Läs mer

Skatteverket – digital brevlåda

Mammografi

Till toppen av sidan