Hjälp oss att bli bättre!

Delta i vår webbundersökning och berätta vad du tycker om 1177.se. Undersökningen tar några minuter att genomföra och svaren är anonyma.

Tack för att du deltar!

Du hittar undersökningen här.
Aktuellt

Försenat brevutskick till 60-åringar

Innehållet gäller Östergötland

Utskicket av brevet med erbjudande om vaccination till åldersgruppen 60-64 år har blivit försenat på grund av ett produktionsfel i tryckningen av breven. Felet är nu åtgärdat. Breven har gått iväg och kommer att nå mottagarna i morgon torsdag.

På grund av de försenade breven finns för närvarande många lediga vaccinationstider i dag och de närmaste dagarna på vaccinationscentralerna i Motala och Mjölby. Därför öppnar Region Östergötland nu en tillfällig sida på 1177.se där invånare över 60 år kan boka tid digitalt för vaccination.

– Det här är en tillfällig åtgärd eftersom det är angeläget att ge den här gruppen i åldern 60-64 möjlighet att boka tid för vaccination även under de här närmaste dagarna, säger Rickard Lundin i den särskilda sjukvårdsledningen.

På bokningssidan, som har adressen 1177.se/ostergotland/vaccin-motala-mjolby, finns länkar till bokningen för vaccinationscentralerna i Motala och Mjölby.

Enbart personer som är födda 1961 eller tidigare kan boka den här vägen. Sidan är tillfällig och tas bort i nästa vecka.

– Invånare i hela länet som är 60 år eller äldre är välkomna att boka tid. Personer som är angelägna om att snabbt bli vaccinerade mot covid-19 och som kan tänka sig att åka till Motala eller Mjölby för vaccination är varmt välkomna, säger Rickard Lundin.

Till toppen av sidan