Capio Läkargruppen, Örebro

Manillagatan 1, Örebro

Under sommaren har vi minskad tillgänglighet på grund av semester. Operationsavdelningen har semesterstängt under perioden 3 juli - 7 augusti och även de flesta mottagningarna har begränsade öppettider. Behöver du förnyat recept? Kontakta oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster i god tid före semesterperioden. Välj din mottagning längst ner på sidan under Relaterade mottagningar.

Telefonnummer:

019-21 79 00

Öppettider:

  • Mån-Tor07:00 - 17:00 Helgfri vardag
  • Fre07:00 - 16:00 Helgfri vardag

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Manillagatan 1, Örebro
Län, kommun:
Örebro län, Örebro
Postadress:
Capio Läkargruppen, Box 344, 701 46 Örebro
Webbplats:
http://www.capiolakargruppen.se

Välkommen till Capio Läkargruppen i Örebro – vi menar det verkligen!


Vi erbjuder specialistsjukvård med kvalitet, medkänsla och omtanke. Vi finns här för dig oavsett om du ska besöka någon av våra specialister eller genomgå en operation. Vi har en samlad bred kompetens med en mängd olika specialister i ett och samma hus. Det gör det enklare för dig som söker vård.


Våra specialiteter är: allmänmedicin, allmänkirurgi, gynekologi, handkirurgi, kardiologi, ortopedi, sömnapné, öron-näsa-hals, ögon, sjukgymnastik, företagshälsovård och resevaccination.


Vill du bli patient hos oss?

Läs om hur du söker till oss på vår webbplats.

Information till patienter

Anmälan sker i receptionen på entréplanet helst 5 - 10 minuter före besökstiden. Betala gärna med kort. Vi ber dig avstå från parfym och andra starka dofter. Hos oss värnar vi om en trygg och lugn vårdmiljö, där sekretess och integritet är självklara begrepp. Vi ber dig därför att använda mobiltelefon med respekt för omgivningen.

Driftsform

Driftsform: Privat