1177 Vårdguidens bloggare

Hur är det att varje dag leva med värk och trötthet? Hur kan man få vardagen att gå ihop när man har adhd? 1177 Vårdguidens gästbloggare delar med sig av sina tankar och erfarenheter kring olika livssituationer eller ämnen.

Att följa en annan persons vardag, med sjukdom eller behandling eller att få möjlighet att följa någon som står inför en livsstilsförändring kan ge inspiration och styrka för den som befinner sig i en liknande situation. Därför har vi valt att bjuda in gästbloggare här på 1177 Vårdguiden.

Våra gästbloggare skriver flera inlägg i veckan där de berättar om sina funderingar och erfarenheter kring ett visst ämne. Det är viktigt att komma ihåg att våra gästbloggare skriver utifrån sina personliga upplevelser och erfarenheter. För kvalitetssäkrad information hänvisar till våra faktatexter på 1177.se. Behöver du sjukvårdsrådgivning? Ring 1177

Våra gästbloggare skriver utifrån den vård som bedrivs där de bor, bor du i en annan del av Sverige kan vårdutbudet se annorlunda ut. Om du har frågor eller funderingar kring ett blogginlägg är du välkommen att kommentera i bloggen eller kontakta oss på 1177 Vårdguidens webbredaktion.

Gästbloggar som drivs av Västra Götalandsregionen

Regionstyrelsen, Västra Götalandsregionen, är personuppgiftsansvarig för personuppgifter som förekommer i kommentarsflödet på gästbloggarna publicerade av Västra Götalandsregionen. Det innebär bland annat ett ansvar för att personuppgifter inte är kränkande.

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter som behandlas om dig av 1177 Vårdguiden. Om du vill få sådan information ska du skriftligen, med namnunderskrift, begära det hos:

Mats Dahlbom
Regionstyrelsen
Residenset
Torget
462 80 Vänersborg

eller via mejl mats.dahlbom@vgregion.se  (bifoga bild av namnunderskrift).

Hit vänder du dig även om du vill rätta en felaktig personuppgift eller om du önskar att 1177 Vårdguidens behandling av dina personuppgifter ska upphöra.

Avslutade bloggar

Dessa bloggar uppdateras inte längre men går fortfarande att läsa. Du kan dock inte kommentera.

Senast uppdaterad:
2017-10-12
Redaktör:

Ida Friedmann, 1177 Vårdguiden