Utvalda filmer i Barnavdelningen

Billy Bläckfisk får ett stick

Illustration av Billy bläckfisk.Billy Bläckfisk ska få medicin direkt in i blodet. Därför måste Billy åka till sjukhuset för att få ett stick i handen eller armen.

Till filmen om Billy Bläckfisk

Öppna som sagobok 

 

Lina blir undersökt med ultraljud

Illustration av hästen Lina.Lina har haft ont i magen ett tag. Därför får hon åka till sjukhuset för att genomgå en ultraljudsundersökning.

Till filmen om Lina

Öppna som sagobok

 

Valdemar testar sina lungor

Illustration av grävlingen ValdemarValdemar Grävling har känt sig trött och andfådd den senaste tiden. Därför får han komma till sjukhuset för att testa sina lungor.

Till filmen om Valdemar

Öppna som sagobok

 

Gabriella Gnu blir röntgad

Illustration av gnun Gabriella.Gabriella har ramlat och slagit sig i armen, så illa att hon måste åka till sjukhuset för att bli röntgad.

Till filmen om Gabriella

Öppna som sagobok 

 

Ville Vildsvin blir undersökt med datortomografi

Illustration av vildsvinet VilleNär Vill lekte med sina kompisar ramlade han och slog huvudet i en sten. Nu får han komma till sjukhuset för att bli undersökt med datortomografi.

Till filmen om Ville

Öppna som sagobok

 

Conny Constrictor blir undersökt med magnetkamera

Illustration av ormen Conny.Conny ramlade ner från ett träd och gjorde illa ryggen. Han kommer till sjukhuset för att bli undersökt med en magnetkamera.

Till filmen om Conny

Öppna som sagobok

 

Nelly Noshörning blir undersökt med gammakamera

Illustraiton av noshörningen Nelly.Förut gjorde det ont när Nelly kissade. Hon kommer till sjukhuset får att få veta att kroppen fungerar bra igen. Då blir hon undersökt med en gammakamera.

Till filmen om Nelly

Öppna som sagobok

 

Oliver blir opererad

Illustration av djuret Oliver.Oliver har ramlat och gjort illa sig i armen. När han kommer till sjukhuset får han veta att han ska bli opererad, och då ska han få narkos. Det betyder att han ska sova hela tiden under operationen.

Till filmen om Oliver

 

Sally blir opererad

Illustration av hunden Sally.Sally har haft ont i magen i flera dagar, och till slut åker hon till sjukhuset. Där får hon veta att hon behöver bli opererad. Sally får narkos under operationen, så att hon sover hela tiden och inte märker någonting alls.

Till filmen om Sally

 

Robin får ett stick

Illustration av en tonåring.

Robin åker till sjukhuset för att få ett stick i armen.

Till filmen om när Robin får ett stick

 

 

Fler filmer.

Senast uppdaterad:
2011-01-24
Redaktör:

Karin Lignell, 1177.se