Tekniska problem med tidsbokningen åtgärdade

Region Kronoberg har haft tekniska problem med tidsbokningen av vaccination mot covid-19, när vi nu välkomnar personer födda 1961 eller tidigare att boka tid. Problemen är nu åtgärdade och alla bokningssidor ligger uppe. Finns det inga tider beror det på att det är fullbokat. Nya tider släpps succesivt. Till bokningssidan.

PERSONLIGA BERÄTTELSER

"Elins blodvärden var tokiga"

Innehållet gäller Kronoberg

Vi bodde i Växjö under vår studietid och staden känns fortfarande som "hemma". Redan vid inskrivningssamtalet på MVC i Markaryd möttes vi av kunnig personal som med stort engagemang och noggrannhet följde oss under graviditeten. När det väl var dags för vår lilla Elin att komma till världen ledsagades vi på ett professionellt sätt genom förlossningen.

Det visade sig snart att Elins blodvärden var tokiga och efter en kort visit på BB blev vi inlagda på neonatalavdelningen. Där blev Elin fint omhändertagen och väl observerad av kunnig personal som brydde sig lika mycket om Elin som om oss föräldrar.

Att föda barn är en stor upplevelse och det varma bemötande vi fått, från inskrivningssamtalet till den dag vi lämnade Växjö med vår lilla dotter gjorde saken, om möjligt, ännu bättre.

Till toppen av sidan