Lekterapi

Strandv 8 huvudentrén, Hall T plan 7

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0470-58 84 49

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Tor09:00 - 16:00
   • Fre09:00 - 14:00

   Öppettider

   • Mån - Tor09:00 - 16:00
   • Fre09:00 - 14:00
   Besöksadress:
   Strandv 8 huvudentrén, Hall T plan 7
   Län, kommun:
   Kronobergs län, Växjö
   Postadress:
   Barn och ungdomskliniken Växjö, Strandvägen 8, 35188 Växjö

   Lekterapi är en del av behandlingen och stödjer det friska. Lekterapin är en frizon vilket innebär att inga behandlingar eller undersökningar får ske här. Miljön är utformad till att vara så lik barnets vanliga vardag i förskoleklass och fritids som möjligt. Vi anpassar aktiviteter för alla barn från 0-18 år. Det finns ett leksjukhus för att förbereda och bearbeta sina sjukhusupplevelser. Ett aktivitetsrum finns för att måla och skapa. För lugn och avslappning finns "Sinnenas rum". För skolbarnen finns ett "Mediarum", med ny teknik.


   De barn och ungdomar som besöker sjukhuset för att träffa sin sjuka anhöriga är välkomna att besöka oss.

   Lekterapi är en del av behandlingen och stödjer det friska. Lekterapin är en frizon vilket innebär att inga behandlingar eller undersökningar får ske här. Miljön är utformad till att vara så lik barnets vanliga vardag i förskoleklass och fritids som möjligt. Vi anpassar aktiviteter för alla barn från 0-18 år. Det finns ett leksjukhus för att förbereda och bearbeta sina sjukhusupplevelser. Ett aktivitetsrum finns för att måla och skapa. För lugn och avslappning finns "Sinnenas rum". För skolbarnen finns ett "Mediarum", med ny teknik. De barn och ungdomar som besöker sjukhuset för att träffa sin sjuka anhöriga är välkomna att besöka oss.

    

   • På lekterapin ordnas grupper för barn och ungdomar i sorg. Gruppen vänder sig till dig som förlorat en förälder eller syskon. Är du intresserad av att delta, kontakta oss på 0470-58 84 49

     

   Till toppen av sidan