Aktuellt i Kronoberg

Vårdcentralen Rottne flyttar till vårdcentralen Braås under fem veckor

Innehållet gäller Kronoberg

Den 7 mars stänger vårdcentralen i Rottne och verksamheten flyttar tillfälligt till vårdcentralen i Braås. Anledningen är att vårdcentralen ska renoveras för att i framtiden kunna erbjuda patienter och personal bättre, större och mer ändamålsenliga lokaler.

– Vi ser fram emot att få större, fina, renoverade lokaler i Rottne. Vårdcentralerna Braås och Rottne samarbetar mycket redan idag och genom att samordna båda verksamheterna i Braås under renoveringsperioden kommer vi kunna erbjuda en god och patientsäker vård till våra listade patienter. Vi hoppas att våra patienter i Rottne har överseende med detta, under de fem veckor som renoveringen pågår, säger Mathias Hedvall Johansson, verksamhetschef för vårdcentralerna Braås och Rottne.

Om du behöver komma i kontakt med vårdcentralen Rottne

Om du behöver rådgivning eller vill boka tid via telefon ringer du vårdcentralen Rottne på det vanliga telefonnumret. Vårdcentralen Rottne kopplar om sitt telefonnummer till vårdcentralen Braås från och med den 7 mars. Det innebär att du då blir automatiskt kopplad till vårdcentralen Braås.

Vill du boka tid via e-tjänsterna på 1177.se ska du göra det på vårdcentralen Braås.

BVC i Rottne påverkas inte

Vårdcentralen Rottnes BVC påverkas inte av störningar under renoveringen och kommer ha sin verksamhet öppen under hela renoveringsperioden på vårdcentralen i Rottne. Vård i hemsjukvård och på särskilda boenden påverkas inte heller.

Vårdcentralen i Rottne öppnar igenom 11 april men kommer under en tid efter det att fortsätta samarbeta med vårdcentralen i Braås, till hela renoveringen är klar och allt är på plats i Rottne.

Till toppen av sidan