1177 VÅRDGUIDENS E-TJÄNSTER

Bokningsförfrågan till Patienthotellet Nyckeln, Kalmar

Innehållet gäller Kalmar län

Hos oss kan du som patient eller anhörig boka rum för övernattning. Välkommen!

Gör din bokningsförfrågan

I vilket syfte behöver du besöka patienthotellet?

Våra rum

Hotellets rum är av enklare standard och finns både som enkelrum och dubbelrum. De är utrustade med tv, trådlöst nätverk, toalett och dusch. Sänglinne och handduk finns på rummet. Du bäddar i och ur på egen hand. Rummet städas måndag-fredag.

Eftersom hotellet ligger på sjukhuset är det inte tillåtet att röka, dricka alkohol, använda droger, ha levande ljus, ha med husdjur eller använda egna sängkläder.

Övrigt

Det finns även ett gemensamt tv-rum och ett gemensamt kök, som är utrustat med kaffeautomat, spis, kyl, frys och mikrovågsugn. Det finns även tillgång till tvättmaskin och torkskåp.

Priser

Kostnaden för rummet faktureras till dig i efterhand. Priser per person per dygn:

  • Patienter 100 kr (under 20 år kostnadsfritt)
  • Anhöriga 160 kr
  • Personal 200 kr
  • Övriga 250 kr

För dig som är patient ingår lakan i priset. Övriga betalar en engångssumma på 100 per person för sänglinne och handduk. Om något inträffar som gör att du behöver rent linne eller bor under en längre tid behöver vi på grund av hygienregler byta ut ditt sänglinne och handduk. Då debiteras du ytterligare 100 kronor.

In- och utcheckning

Incheckning kan ske på ankomstdagen från klockan 12:00. Du hämtar ditt nyckelkort på hotellet, hus 13, våning 7 eller enligt överenskommelse.  

Sjukhusets entrédörrar är låsta mellan klockan 20:00 - 06:00. Rummets nyckelkort fungerar som passerkort till entrén i hus 13 där Patienthotellet ligger.

Utcheckning sker senast klockan 11:00 på avresedagen.

  • Lägg sänglinne och handduk i avsedd tvättsäck.
  • Lämna ditt nyckelkort i brevlådan på hotellet.
  • Ej returnerat nyckelkort debiteras.

Om rummet inte är tömt vid tiden för utcheckning, kan du debiteras en avgift på 500 kronor.

Felanmälan

Felanmälan görs till personal på plats vardagar, övriga tider se anslag i korridoren. Du kan också lägga ett meddelande tillsammans med ditt nyckelkort i brevlådan på hotellet.

Till toppen av sidan