Nyckeln kurscenter Kalmar

Lasarettsvägen 1, Kalmar

Telefonnummer:

0480-44 81 27

Telefontider:

 • Mån-Tor08:00 - 14:30
 • Fre08:00 - 12:00

Öppettider:

 • Mån-Fre08:00 - 16:00

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Lasarettsvägen 1, Kalmar
Vägbeskrivning:
Nyckeln kurscenter Kalmar finns på Länssjukhuset i Kalmar, hus 13, plan 7. Lättast kommer du till oss genom att gå in via ingång 13 vid frisören alternativ går du in vid ingång 21 vid apoteket.
Län, kommun:
Kalmar län, Kalmar
Postadress:
Länssjukhuset i Kalmar, Nyckeln Kurscenter, 391 85 Kalmar
 • Vi erbjuder följande kurser:


   »» Anmälningsformulär

  Våra kurser är avgiftsfria och genomförs i grupp om ca 8 deltagare, en dag i veckan under 12 – 16 veckor. Metoden som används, så kallad problembaserad metod (PBM), är speciellt ägnad att göra dig medveten, delaktig och drivande i din egen rehabilitering. Målet är att du ska få nya perspektiv, få möjlighet att skapa nya strategier för hanterande - och hitta kraft och inspiration att komma vidare.

  Kurserna har ingen fast kursplan, utan bygger på de frågeställningar som är angelägna för dig som deltar. Till stöd finns en handledare.

  Läs mer:
  Mindfulness handlar om att du fokuserar på att vara medveten om dig själv och det som finns i just denna stund. Mindfullness är ett inslag i alla våra kurser då det visat sig vara ett bra redskap för att hantera stress.

Vi hjälper dig som har långvariga ohälso- och livsstilsproblem genom att erbjuda kurser där du kan få hjälp och stöd till egenvård. På kurserna får du möjlighet att dela erfarenheter med andra som är i en liknande situation som du själv.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region