Aktuellt i Kalmar län

Nu kan du som är 18 år eller äldre boka tid för en påfyllnadsdos mot covid-19

Innehållet gäller Kalmar län

Tänk på att det måste ha passerat 6 månader sedan dos 2 om du är under 65 år. Om du är 65 år eller äldre gäller 5 månader.

Nu kan du som är 18 år eller äldre boka en tid för dos 3. Tänk dock på att det måste ha gått minst sex månader sedan du fick dos 2. Är du osäker på när du fick dos 2 kan du hitta information om det i din journal på 1177.se eller i ditt vaccinationsbevis (covidbevis.se).

Om du bokar en tid för dos 3 trots att det inte har gått sex månader, kommer du tyvärr inte att vaccineras. Skulle du ändå råka boka dig för tidigt kommer du att få ett sms där du ombeds boka av din tid och boka en ny. Vi är tacksamma om du gör vad du kan för att underlätta för oss. 

Det är många som vill vaccinera sig just nu, så tiderna tar slut på vissa orter relativt snabbt. Du kan boka en tid var du vill, titta gärna på närliggande hälsocentraler om du har möjlighet.
Det snabbaste sättet att boka, avboka eller omboka en tid är via 1177.se. Det hjälper inte att ringa oss för att få en tid. Vårt callcenter hjälper den som inte har förmåga att boka själv, men har inte tillgång till fler tider än de som ligger ute på nätet.

Klicka här för att komma direkt till bokningssidan.

Hittar du ingen tid? Vi lägger ut nya tider löpande, så håll utkik!

Till toppen av sidan