Neonatalavdelningen Vaggan Kalmar


Våra e-tjänster

Fler e-tjänster Färre e-tjänster
  • Mina bokade tider

Telefonnummer och Öppettider

0480-846 95
Öppet idag:
Dygnet runt

Övriga tider och telefonnummer

Öppettider:
Mån-sön Dygnet runt
Växeltelefon:
0480-810 00

ADRESS

Besöksadress
Lasarettsvägen 1, Kalmar
Län, kommun
Kalmar län, Kalmar
Postadress
Länssjukhuset i Kalmar
Neonatalavdelningen Vaggan
391 85 Kalmar
Vägbeskrivning

Neonatalavdelningen Vaggan finns på Länssjukhuset i Kalmar, hus 18, plan 4. Lättast kommer du till oss genom att gå in via entrén till förlossningen och ta hissen eller trapporna till plan 4. Följ skyltar mot Neonatalavdelningen Vaggan.

Om oss

Till oss kommer du med ditt barnet fötts för tidigt eller behöver extra tillsyn. Du och ditt barn kommer också till oss om barnet är fullgånget, men sjukt. Det kan till exempel handla om att barnet behöver behandling för gulsot, en infektion eller att barnet har andningsproblem.


I möjligaste mån försöker vi se till att du som förälder och ditt barn kan vara tillsammans under vårdtiden eftersom det är viktigt att du är delaktig i omvårdnaden av barnet. Vi erbjuder hjälp och stöd med amningen och ser till att ni får tid till att förbereda er inför hemgång. Därför har vi ett BB-rum där ni kan vara tillsammans.

Om ditt barn har vårdats hos oss en längre tid kan det bli aktuellt med ett återbesök hos en läkare och/eller sjuksköterska.

Information till patienter

Ålder:
Vi tar emot patienter som är 1 år eller yngre.

Information till besökare

Besökstider för anhöriga:
  • Mån-sön Dygnet runt
Besöksregler:
För partner och eventuella syskon gäller fria besökstider. Däremot vill vi undvika besök av släkt och vänner på grund av infektionsrisken.

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Visa fler mottagningar inom

Driftsform:
Landsting/Region.