Om 1177 Vårdguidens e-tjänster

Innehållet gäller Jönköpings länE-TJÄNSTER I JÖNKÖPINGS LÄN

Det är enkelt att logga in på 1177.se och använda e-tjänsterna. Du använder e-legitimation eller sms och lösenord.

Aktuella artiklar

Så loggar du in på 1177.se

För att logga in på 1177.se behöver du ha ett svenskt personnummer och en e-legitimation, antingen BankID eller Freja eID Plus

Gör ditt barns vårdärenden via nätet

Du som är vårdnadshavare kan bland annat boka läkarbesök åt barnet genom att logga in på 1177.se. Det här kan du göra fram till att barnet fyller 13 år. Därefter behöver barnet logga in själv för att göra sina vårdärenden.

Tekniska krav för att logga in på 1177.se

För att det ska fungera att logga in bör din mobiltelefon, surfplatta eller dator uppfylla de tekniska krav som vi beskriver på den här sidan.

Så skyddas och hanteras dina uppgifter när du är inloggad

Här kan du läsa mer om hur dina personuppgifter skyddas och hanteras när du är inloggad.

Support för e-tjänster

Här kan du se aktuell information och kontakta vår tekniska support. Aktuell Information 2020-06-17 Just nu har vi hög belastning och begränsad information angående Corona och de olika provtagningstjänsterna som regionerna erbjuder. Erbjudanden och lösningar kring provtagning ser väldigt olika ut hos regionerna och ändras löpande. Regionerna uppdaterar löpande information om sina lösningar på 1177.se • Gå till startsidan 1177.se • Välj din region genom att klicka på pilen högst upp på sidan där det står Välj region • Då ska din region ha en sida med samlad information om corona (covid-19)

Till toppen av sidan