KONTAKTA EN MOTTAGNING

Förnya hjälpmedel

Innehållet gäller Jönköpings län

Du kan förnya hjälpmedel som du har fått förskrivet av en mottagning genom att logga in via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Du kan förnya hjälpmedel som du har fått förskrivet av en mottagning. Den som skrivit ut ditt hjälpmedel avgör om hjälpmedlet kan förnyas.

Svar på förnyelsen

Du får svar inom två arbetsdagar via ditt personliga konto i 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Om det är möjligt kommer hjälpmedlet levereras till dig med post till den adress du är folkbokförd på. Kontrollera att adressen du är folkbokförd på stämmer. Mer information om folkbokföring finns på Skatteverkets webbplats.

Utföra ärenden åt andra

Inloggningen till e-tjänsten är personlig. Via din inloggning kan du bara utföra ärenden som gäller dig själv eller den du är ombud för. 

Du kan förnya hjälpmedel åt ditt barn, om du valt att vara ombud och barnet är under 13 år. 

Mer om hjälpmedel

Du kan läsa mer om hjälpmedel; om hur du får ett hjälpmedel, vilka hjälpmedel som finns och vad som gäller på sidorna för hjälpmedel.

Så loggar du in på 1177.se

För att logga in på 1177.se behöver du ha en e-legitimation av något slag, exempelvis mobilt Bank ID eller Freja eID Plus. Bank ID får du genom att kontakta din bank. Freja eID kan du skaffa genom att ladda ner appen Freja eID i din mobil och aktivera Freja eID Plus via ett ATG-ombud.

Support för e-tjänster

Har du frågor om eller synpunkter på e-tjänsterna?

Till toppen av sidan