E-tjänster i Jönköpings län

Kontakta en mottagning

Innehållet gäller Jönköpings län

Du kan till exempel förnya recept och boka, omboka eller avboka tider. Olika mottagningar erbjuder olika tjänster.

Aktuella artiklar

Visa innehåll som:

Beställ förskrivna förbrukningsprodukter

Har du en aktuell förskrivning så kan du enkelt beställa vissa förbrukningsprodukter.

Begär intyg

Hos många mottagningar kan du ansöka om intyg. Utbudet av intyg kan vara olika. Du väljer vilket intyg du vill ansöka om i formuläret du fyller i när du har loggat in.

Beställ journalkopia

När du söker och får vård dokumenteras det i en patientjournal. Genom journalen får vårdpersonalen information om dig och din vård. Journalen kan också göra att du blir mer delaktig. Du kan när som helst beställa hem en journalkopia.

Beställ tid

Du kan beställa tid hos många mottagningar för besök som inte är akuta. Det gör du genom att logga in via Vårdguidens e-tjänster.

Boka, ändra eller avboka tid

Genom att logga in på 1177.se kan du göra dina vårdärenden. Du kan till exempel boka, omboka eller avboka en tid. Du kan också se dina bokade tider samlade i en lista.

Förnya hjälpmedel

Du kan förnya hjälpmedel som du har fått förskrivet av en mottagning genom att logga in via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Förnya recept på nätet

Du kan skicka en förfrågan om att förnya ett recept genom att logga in på 1177.se. Du kan inte förnya recept genom att ringa till 1177 Vårdguiden på telefon.

Rådgivning

Du kan rådfråga din mottagning om till exempel din hälsa genom att logga in via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Sms-påminnelse inför ditt besök i vården

Visste du att du kan få påminnelser om dina besök i vården och tandvården via sms? Det är smidigt, kostnadsfritt och minskar risken för att du ska missa en bokad tid. Sms-påminnelse fungerar för de flesta av dina besök på vårdcentral, sjukhus och i folktandvården.

Till toppen av sidan