Smålandsstenars vårdcentral Reftele filial

Skedesvägen 8, Reftele

Reftele vårdcentral håller semesterstängt från och med den 17 juni till och med den 16 augusti. vid behov kontakta Smålandsstenars vårdcentral!

Telefonnummer:

010-244 23 35

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Skedesvägen 8, Reftele
Län, kommun:
Jönköpings län, Gislaved
Postadress:
Reftele vårdcentral, Skedesvägen 8, 330 21 Reftele
Webbplats:
http://www.rjl.se/reftelevardcentral
Publicerad: 2019-05-21

Vårdcentralen i Reftele har semesterstängt från och med den 17 juni till och med den 16 augusti, välkomna måndagen den 19 augusti kl. 08:00.

Du är välkommen till vårdcentralen i Smålandsstenar som har öppet hela sommaren, 010-244 22 35.

Sommarhälsningar personalen! 

Reftele vårdcentral är en del av Smålandsstenars vårdcentral. Det innebär ett nära samarbete och att du står skriven på Smålandsstenars vårdcentral, även om du besöker oss i Reftele.


Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Ni kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region