Gislaveds vårdcentral Anderstorp filial

Storgatan 25, Anderstorp

Anderstorps vårdcentral har sommarstängt från och med den 21 maj till och med den 1 september. Välkomna till Gislaveds vårdcentral.

Telefonnummer:

010-244 23 15

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Storgatan 25, Anderstorp
Län, kommun:
Jönköpings län, Gislaved
Postadress:
Anderstorps vårdcentral, Storgatan 25, 334 33 Anderstorp
Webbplats:
http://www.rjl.se/anderstorpsvardcentral
Publicerad: 2019-05-21

Sommarstängning av Anderstorps filial + laboratorium från och med den 21 maj till och med den 1 september. Vid behov är ni välkomna till Gislaveds vårdcentral som har öppet hela sommaren, 010-244 20 15 eller 1177.

Sommarhälsningar personalen!

  • Bra Liv nära är en tjänst för dig där du träffar vårdpersonal via videomöte i din smartphone, platta eller dator. Du bokar själv den tid som det passar dig. Du kan få råd, recept på läkemedel, remiss till vidare vård eller sjukintyg - precis som vid ett vanligt vårdcentralsbesök.

    Genom Bra Liv nära träffar du legitimerad personal från våra Bra Liv-vårdcentraler, var du än befinner dig. Du kan när som helst logga in på appen för att se nästa lediga tid.

    Gå till appen

    Läs mer om Bra Liv nära

Anderstorps vårdcentral är en del av Gislaveds vårdcentral. Det innebär ett nära samarbete och att du står skriven på Gislaveds vårdcentral, även om du besöker oss i Anderstorp.


På Anderstorps vårdcentral finns läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning,

resevaccinationsmottagning.

I samarbete med Gislaveds vårdcentral erbjuder vi Astmamottagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, fotvård, kurator, och livsstilsprogram individuellt och i grupp. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region