Eksjö vårdcentral Kvarnarp filial

Dukers väg 2 A, Eksjö

Eksjö vårdcentral Kvarnarp har stängt 17 juni - 18 augusti. Alla patienter är under denna period välkomna att kontakta Eksjö vårdcentral, Breviksvägen 6, Eksjö. Telefon 010-243 59 25.

Telefonnummer:

010-243 74 50

Öppettider:

  • Mån-Fre08:00 - 16:00 Laboratoriet
  • Mån-Fre08:00 - 17:00 Vårdcentralen

Fler tider och telefonnummer

Besöksadress:
Dukers väg 2 A, Eksjö
Län, kommun:
Jönköpings län, Eksjö
Postadress:
Eksjö vårdcentral Kvarnarp, Dukers väg 2 A, 575 36 Eksjö
Webbplats:
http://www.rjl.se/eksjovardcentral
  • Bra Liv nära är en tjänst för dig där du träffar vårdpersonal via videomöte i din smartphone, platta eller dator. Du bokar själv den tid som det passar dig. Du kan få råd, recept på läkemedel, remiss till vidare vård eller sjukintyg - precis som vid ett vanligt vårdcentralsbesök.

    Genom Bra Liv nära träffar du legitimerad personal från våra Bra Liv-vårdcentraler, var du än befinner dig. Du kan när som helst logga in på appen för att se nästa lediga tid.

    Gå till appen

    Läs mer om Bra Liv nära

  • Laboratoriet har öppet måndag-fredag klockan 8:00-16:00.

Eksjö vårdcentral Kvarnarp är en filial till Eksjö vårdcentral. Det innebär ett nära samarbete och att du står skriven på Eksjö vårdcentral, även om du besöker oss i Kvarnarp.


Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Ni kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning. Här finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning och ett rehabiliteringsteam där arbetsterapeut, kurator, psykolog och sjukgymnast ingår och de är placerade på Eksjö vårdcentral. I Kvarnarp har vi även ett laboratorium som är öppet måndag till fredag.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region