Så får du 1177 Vårdguidens kontaktuppgifter i din mobil

Sms:a RÅD till 71160, så får du telefonnummer och länkar till 1177 Vårdguiden direkt i din mobil. Fungerar för smartphones.

Där när du behöver det

Där när du behöver det

Var du än befinner dig ska du kunna nå 1177 Vårdguiden för att få råd om sjukdomar och hälsa, dygnet runt. Därför har vi nu skapat en möjlighet att enkelt och smidigt ladda ner 1177 Vårdguidens telefonnummer och länkar direkt till din mobil.

Genom att sms:a ”RÅD” till 71160 får du 1177 Vårdguidens kontaktuppgifter till din mobil. Så att de finns där, precis som 112, när du behöver det.

Kontakten innehåller telefonnummer inom Sverige, telefonnummer när du är utomlands, telefonnummer för användare av texttelefon, samt länkar till olika delar av 1177.se. Kontaktkortet fungerar för smartphones och innehållet varierar beroende på typ av telefon. Sms:et kostar som ett vanligt sms. Ditt mobilnummer används endast för detta engångsutskick, vi sparar inte ditt nummer.

Tipsa gärna dina vänner om möjligheten att få kontakten direkt till sin mobil – så att de har telefonnummer och länkar tillgängligt när de behöver det!

För dig som inte kan ladda ner kontaktkortet

Sms-funktionen fungerar bäst för smartphones: iPhone, Android och Windowsmobil och vissa andra telefoner med surfmöjlighet. Om du har problem med att ladda ner kontaktkortet, läs mer i frågor och svar nedan.

Om du har en telefon som inte kan ladda ner kontaktkortet – lägg gärna in de viktigaste kontaktuppgifterna manuellt i telefonboken:

  • Telefonnummer: 1177
  • Utlandsnummer: +46 771 117700
  • Webb: 1177.se

 Frågor och svar om SMS-funktionen

Fäll ihop
Senast uppdaterad:
2014-05-08
Redaktör:

Anna Mannberg