Specialisttandvård endodonti


Våra e-tjänster

Fler e-tjänster Färre e-tjänster
  • Kontakta oss

Telefonnummer och Öppettider

018-611 63 80
Telefontid idag:
08–16:30 ej helgdag

Övriga tider och telefonnummer

Telefontider:
Mån-fre 08–16:30 ej helgdag
Växeltelefon:
018-611 00 00

ADRESS

Besöksadress
Västra Ågatan 16, Uppsala
Län, kommun
Uppsala län, Uppsala
Postadress
Specialisttandvården Kaniken
Box 1813
75148 Uppsala
Vägbeskrivning

För att få aktuell vägbeskrivning till oss, gå till www.eniro.se eller www.hitta.se. Vill du få information om busslinjer och tidtabeller, kontakta Upplandslokaltrafik eller sök på www.ul.se.

Om oss

Vi hjälper patienter som behöver diagnostik, behandling och förebyggande av sjukdom i tandens pulpa och angränsande käkben, t.ex. rotfyllningar och tandsmärta. Vi utför: infektions-, och smärtutredningar , kanalsökning, rensning och rotfyllning av svårbehandlade tänder, rotspetsoperationer.

Kanikens specialistcentrum tar emot patienter efter remiss. Förutom behandling arbetar vi med forskning och utveckling inom bland annat laser, telemedicin och utbildning av nya specialister. Vi arbetar över gränserna inom folktandvården, vilket ger dig som patient tillgång till en stor erfarenhet och kompetens.

På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig.


Tf verksamhetschef: Claes Svensson

Arbetsledare: Carina Forsberg

Information till patienter

Remisskrav:
Ja

Visa fler mottagningar inom

Driftsform:
Landsting/Region.