Närakut Löwenströmska, Cityakuten Praktikertjänst


Telefonnummer och Öppettider

08-586 210 00
Öppet idag:
08–22

Övriga tider och telefonnummer

Öppettider:
Mån-sön 08–22

Aktuellt

Vaccinera dig mot influensa

Vaccinationstider:
Mån 08–21:30
Tis 08–21:30
Ons 08–21:30
Tor 08–21:30
Fre 08–21:30
Lör 08–21:30
Sön 08–21:30

Tusentals stockholmare får influensa varje år. Om du tillhör en riskgrupp, det vill säga har en kronisk sjukdom, är gravid eller över 65 år är det extra viktigt att du skyddar dig och därför är vaccinationen gratis för dig som är folkbokförd i Stockholms län. Övriga får betala för sin vaccination.

Erbjudandet om gratis vaccination gäller 6 november 2018 till 28 februari 2019. Här kan du läsa mer om vilka som omfattas av erbjudandet.

Här hittar du också öppettider till alla husläkar- och vaccinationsmottagningar. Kom ihåg din legitimation när du ska vaccinera dig.

Läs mer om vaccinationen

ADRESS

Besöksadress
Löwenströmska sjukhuset,Doktor Ziegerts Väg 3,194 89 Upplands Väsby
Län, kommun
Stockholms län, Upplands Väsby
Postadress
Löwenströmska sjukhuset
194 89 UPPLANDS VÄSBY

Om oss

För besvär som inte är akuta och för utredningar eller återbesök ska du kontakta din ordinarie vårdcentral. Du kan också dygnet runt få råd av en sjuksköterska om hälsa och sjukdomar samt hjälp att hitta rätt i vården på telefon 1177.Närakut Löwenströmska drivs av CityAkuten – som ingår i vårdkoncernen Praktikertjänst – på uppdrag av Stockholms läns landsting.

På Närakut Löwenströmska får vuxna och barn från 0 år hjälp med akuta sjukdomar och olycksfall som inte är livshotande. Vi kan t ex hjälpa dig med frakturer, hjärnskakning, sårskador, buksmärtor, misstänkt proppi ben och akuta allergiska problem. Hos oss finns specialistläkare och sjuksköterskor med särskilda kunskaper om akut vård. Vi har även möjlighet att konsultera andra specialister samt röntgen vardagar under hela öppettiden.

Vid akuta tillstånd som inte kan vänta till dagen efter och som inte behöver akutsjukhusets resurser är du välkommen på drop-in. Vi har drop-in-mottagning och du kan komma till oss oavsett var i länet du bor. Ring 1177 för råd innan du åker hit, så minskar risken att du får vänta i onödan.

Vi har avtal med landstinget inom

Närakut

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Driftsform:
Privat, vårdavtal.
Certifieringar:
Miljöcertifierad 2007-11-29

Den här sektionen innehåller omdömen och fakta för Närakut Löwenströmska, Cityakuten Praktikertjänst.

Övriga kvalitetsmått

Inför en större händelse eller ett viktigt val kanske du som patient vill ha fördjupad information och statistik. Vår förhoppning är att kvalitetsmåtten ska hjälpa dig att fatta beslut kring din vård och bidra till att du känner dig trygg med ditt val.

Läs mer om vad kvalitetsmått är och hur de fungerar

Telefontillgänglighet (vårdcentral)

Andel samtal som uppnår följande krav: Svar inom 1,5 minuter vid direktsvar utan växel, Svar inom 10 minuter vid köfunktion med väntetid, Att patienten blir uppringd inom 90 minuter vid återuppringningssystem

1 %
Det aktuella värdet är
1 %.
Undersökningen genomfördes
oktober 2018.

Källa: Gemensam uppföljningsplattform, Stockholms läns landsting

Mer information Mindre information