Mottagningens logotyp

Radiologiska mottagningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna


Våra e-tjänster

Fler e-tjänster Färre e-tjänster
  • 1. Mina Bokade tider, av- och omboka tid

Telefonnummer och Öppettider

016-10 37 00
Telefontid idag:
06–11:25 Knappvalstelefon
Öppet idag:
07–16:30 Reception
Drop-in-tid idag:
08–14:30

Övriga tider och telefonnummer

Telefontider:
Mån-tor 06–11:25 Knappvalstelefon
Fre 06–10:50 Knappvalstelefon
Öppettider:
Mån-tor 07–16:30 Reception
Fre 07–16 Reception
Drop-in-tider:
Mån-tor 08–14:30
Fre 08–12
Växeltelefon:
016-10 30 00

ADRESS

Besöksadress
Mälarsjukhuset entre 1 (huvudentrén) följ skyltar mot F
Län, kommun
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress
Radiologiska mottagningen Mäla
631 88 Eskilstuna
Vägbeskrivning

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Om oss

Radiologiska mottagningen på Mälarsjukhuset är en av sjuhusets största mottagningar med cirka 100 000 undersökningar per år. Utrustningen är modern med digital såväl bild som remissinformation. På vår mottagning arbetar olika yrkeskategorier som till exempel röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 110 personer och vi utför konventionell röntgen, datortomografi-, magnetkamera- och ultraljudsundersökningar. Vi har även länsansvar för till exempel kranskärlsröntgen/PCI, perifer angiografi och intervention.

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen, du kommer att få knappa in personnummer samt telefonnummer och blir uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Information till patienter

Vid ditt besök anmäler du dig i receptionen på Radiologiska mottagningen. Vänligen lämna smycken och värdesaker hemma och undvik parfym när du besöker oss.

DROP IN-INFORMATION

För att du ska kunna undersökas via vår drop in-mottagningen måste du ha en remiss från din vårdgivare, antingen i pappersform eller som är skickad elektroniskt. Tänk på att akuta och tidsbokade undersökningar har förtur och vid hög belastning kan det innebära viss väntetid.

Du får inget svar vid undersökningstillfället. Vårt mål är att remitterande enhet ska få svar på undersökningen inom 10 dagar. Drop in-mottagningen gäller för skelett- och lungröntgenundersökningar.

Vår drop in-mottagning är stängd helgdag.

För att kontrollera öppettider drop in samt aktuell väntetid kan du ringa till vår telefonsvarare: 016-10 56 20

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Driftsform:
Landsting/Region.