Mottagningens logotyp

Geriatriska avdelningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna


Telefonnummer och Öppettider

016-10 32 17
Telefontid idag:
Dygnet runt
Öppet idag:
Dygnet runt

Övriga tider och telefonnummer

Telefontider:
Mån-sön Dygnet runt
Öppettider:
Mån-sön Dygnet runt
Växeltelefon:
016-10 30 00

ADRESS

Besöksadress
Mälarsjukhuset, Hiss P, plan 8
Län, kommun
Södermanlands län, Eskilstuna
Postadress
Geriatriska avdelningen Mälars
631 88 Eskilstuna
Vägbeskrivning

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Om oss

Geriatriska avdelningen

Specialiserade på att ge vård till de mest sjuka äldre. Arbetar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och har tillgång till dietist och kurator.

Geriatriska avdelningen

Vi är specialiserade på att ge vård till de mest sjuka äldre.

Många av våra patienter har flera samtidiga sjukdomar och funktionsnedsättning samt är i behov av sjukvård inom slutenvården.

Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och har tillgång till dietist och kurator. Helhetssyn av sjukvårdsbehov, omsorgs/ hjälpmedelsbehov, livssituation och läkemedelsanvändning är grundläggande för arbetssättet på avdelningen.

Vi har direktinläggning från hemmet dagtid via Mobil äldreakut och möjlighet till uppföljning i hemmet efter vårdtillfälle. Inläggning via akutmottagning sker dygnet runt. Övertagning från andra specialistenheter sker efter konsultkontakt med avdelningen och remiss från annan klinik.

Vi har ett väl etablerat nätverk med kommun och primärvård och värnar om att säkerställa information till patient, närstående och andra vårdgivare.

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Visa fler mottagningar inom

Driftsform:
Landsting/Region.