Mottagningens logotyp

Radiologiska mottagningen Kullbergska sjukhuset, Katrineholm


Våra e-tjänster

Fler e-tjänster Färre e-tjänster
  • 1. Mina Bokade tider, av- och omboka tid

Telefonnummer och Öppettider

0150-566 74
Telefontid idag:
06–14:30 Knappvalstelefon
Öppet idag:
07:30–16:30
Drop-in-tid idag:
08–14:30

Övriga tider och telefonnummer

Telefontider:
Mån-tor 06–14:30 Knappvalstelefon
Fre 06–11 Knappvalstelefon
Öppettider:
Mån-tor 07:30–16:30
Fre 07:30–15
Drop-in-tider:
Mån 08–14:30
Tis 08–19
Ons-tor 08–14:30
Växeltelefon:
0150-561 00

ADRESS

Besöksadress
Kullbergska sjukhuset, entré 2 (tillfällig huvudentré) plan 3 (entréplan)
Län, kommun
Södermanlands län, Katrineholm
Postadress
Radiologiska mottagningen Kull
Box 110 641 22 Katrineholm
Vägbeskrivning

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Om oss

Radiologiska mottagningen på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm är gemensam klinik med Radiologiska mottagningen på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. På vår mottagning i Katrineholm genomförs cirka 30 000 undersökningar per år. Utrustningen är modern med digital såväl bild- som remissinformation. På vår mottagning arbetar olika yrkeskategorier som till exempel röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 20 personer och vi utför konventionell röntgen, datortomografi- och ultraljudsundersökningar. De flesta typer av undersökningar genomförs av en röntgensjuksköterska.

Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen, du kommer att få knappa in personnummer samt telefonnummer och blir uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

Information till patienter

Vid ditt besök anmäler du dig i receptionen på Radiologiska mottagningen. Vänligen lämna smycken och värdesaker hemma och undvik parfym när du besöker oss.

DROP IN-INFORMATION

För att du ska kunna undersökas via vår drop in-mottagningen måste du ha en remiss från din vårdgivare, antingen i pappersform eller som är skickad elektroniskt. Tänk på att akuta och tidsbokade undersökningar har förtur och vid hög belastning kan det innebära viss väntetid.

Du får inget svar vid undersökningstillfället. Vårt mål är att remitterande enhet ska få svar på undersökningen inom 10 dagar. Drop in-mottagningen gäller för skelett- och lungröntgenundersökningar.

Vår drop in-mottagning är stängd helgdag och dag före helgdag.

Remisskrav:
Remiss krävs

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Driftsform:
Landsting/Region.