Fysioterapiverksamhet Falun, Falu lasarett


Våra e-tjänster

Fler e-tjänster Färre e-tjänster
  • Av/omboka tid

  • Beställa journalkopior

  • Kontakta mig

Telefonnummer och Öppettider

023-49 08 95
Öppet idag:
08–15:30

Övriga tider och telefonnummer

Öppettider:
Mån-fre 08–15:30
Växeltelefon:
023-49 00 00

ADRESS

Besöksadress
Falu lasarett
Län, kommun
Dalarnas län, Falun
Postadress
Fysioterapiverksamhet
Falu lasarett
791 82 Falun

Om oss

Sjukgymnastiken Falun Ludvika Mora är en länsövergripande klinik som tillhandahåller specialiserad sjukgymnastik inom flertalet medicinska specialitetsområden på Falu, Ludvika och Mora lasarett.

Vi arbetar både inom öppen- och sluten- specialistsjukvård vid de flesta av lasarettens specialistkliniker. Undantag är barnkliniken, habiliteringen och psykiatrin som har klinikanslutna sjukgymnaster. Våra insatser grundas på klinisk erfarenhet med följsamhet till evidensbaserad sjukgymnastik. Insatserna är anpassade till specialistklinikernas mål och intentioner samt primärvårdens möjlighet till övertagande av ansvaret för patienternas behandling efter hemgång.

Vi arbetar i nära samverkan med övrig personal vid specialistklinikerna. Därigenom bidrar vi till att ge mervärde i form av samordnad och obruten rehabiliteringsprocess, nära sammanlänkad med övriga sjukvårdinsatser.

Information till patienter

Beroende på orsak till vårdbesök kan vissa förhållningsregler och förberedelser gälla, läs därför noggrant igenom vad som står i kallelsen.

Remisskrav:
Remiss eller egen vårdbegäran.

Information till besökare

Besöksregler:

Doftfritt. Parfym, rakvatten och andra starka dofter kan vara besvärligt för en del. Undvik därför detta när du besöker oss. Du får endast röka på anvisade platser. Mobiltelefon får endast användas i blå zoner, vid osäkerhet fråga personalen.

All personal har tystnadsplikt.

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Visa fler mottagningar inom

Driftsform:
Landsting/Region.