Vuxenpsykiatrimottagningen Laholm, Laholm

Doktorsstigen 2-4

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0430-157 98
Öppet idag
  • 08:00 - 16:00
Telefontid idag
  • 09:00 - 12:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Fre09:00 - 12:00
Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 16:00

Besöksadress:
Doktorsstigen 2-4
Län, kommun:
Hallands län, Laholm
Postadress:
Vuxenpsykiatrimottagningen, Doktorsstigen 2-4, 312 31 Laholm

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Vi finns på Doktorsstigen 2-4 i Laholm. Det ligger nedanför Vårdcentralen Centrum. Kommer du från väg 24 svänger du in mot centrum, kör rakt fram i stoppljuset, vid nästa rondell kör du också rakt fram, därefter kör du cirka 300 meter innan du svänger höger in på Doktorsstigen så finns vi längst ner på den återvändsgatan.

Bild på Vuxenpsykiatrimottagningen Laholm

Vi är en psykiatrisk mottagning som kan behandla dig med svår psykisk ohälsa. Vi samarbetar med vårdcentralerna och olika enheter i kommunen. Om du har drabbats av psykiska besvär vill vi att du i första hand vänder dig till vårdcentralen för en första bedömning och omhändertagande.


Om man där bedömer att dina besvär är så svåra att du behöver specialistpsykiatrisk vård, kan de skicka en remiss till oss. Du kan också lämna en egen remiss hit. Vi tar då ställning till om du behöver vård hos oss i specialistpsykiatrin.


När vi har avslutat din behandling övertar som regel vårdcentralen ansvaret för din eventuellt fortsatta vård.


Vi erbjuder webbtjänsten 1177.se. Här kan du boka tid, förnya recept, skriva en egen remiss, ställa frågor och mycket annat. Du behöver bank-id för att logga in.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Ingår i Vårdval Halland specialistvård. Läs mer på 1177.se/vardval.

Ålder

Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

Publicerad: 2020-12-21

Ett videobesök med vården innebär att du träffar hälso- och sjukvårdspersonal genom din mobil, läsplatta eller dator istället för att komma till mottagningen. Det är bra om du är i en lugn miljö - både för din egen skull och för att den du pratar med ska höra vad du säger. Videobesök motsvarar i innehåll ett vanligt besök, tar ungefär lika lång tid och kostar samma som ett besök på mottagning. En faktura på patientavgiften skickas hem till dig.
Ansluta till ett videobesök med vården

Publicerad: 2021-03-17

Publicerad: 2021-06-02

Du som får ett sms med länk från Region Halland kan anmäla dig 60 minuter innan din bokade tid och betala via din mobiltelefon. Om du inte fått ett sms kan du anmäla dig på incheckning.regionhalland.se. Har du inte möjlighet att anmäla dig via mobiltelefon går du till receptionen och anmäler dig.
Tänk på att kontrollera noga om ditt är besök på mottagning, via video eller telefon.
Se film och läs mer

 

Till toppen av sidan