BUP Behandlingsenheten, Falkenberg

Violinvägen 1

Visa på kartaVägbeskrivning

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 16:30
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 16:30

   Besöksadress:
   Violinvägen 1
   Län, kommun:
   Hallands län, Varberg
   Postadress:
   BUP Behandlingsenheten, Box 113, 311 22 Falkenberg

   BUP behandlingsenheten erbjuder behandling anpassad efter patienten, baserad på den bedömning som gjorts i remissen samt på de problem som ungdomen/familjen beskriver. Insatserna fokuserar på att förändra beteenden i familjen.


   Kontakten inleds med ett gemensamt möte där även ordinarie behandlare från BUP-mottagningen deltar. Vi gör en noggrann kartläggning av de problemskapande beteenden som upplevs i vardagen och av de faktorer som påverkar hur man mår. Tillsammans utformar vi sedan nya strategier för att bättre kunna hantera och bemöta problemen.


   När behandlingen är klar summerar vi insatserna tillsammans med den ordinarie behandlaren på BUP-mottagningen. För att få hjälp av behandlingsenheten krävs en remiss från den lokala BUP-mottagningen.


   När det behövs samarbetar vi med skola och socialtjänst. Behandlingsenheten finns i Varberg.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Publicerad: 2020-12-22

   Ett videobesök med vården innebär att du träffar hälso- och sjukvårdspersonal genom din mobil, läsplatta eller dator istället för att komma till mottagningen. Det är bra om du är i en lugn miljö – både för din egen skull och för att den du pratar med ska höra vad du säger. Videobesök motsvarar i innehåll ett vanligt besök, tar ungefär lika lång tid och kostar samma som ett besök på mottagning. En faktura på patientavgiften skickas hem till dig.
   Ansluta till ett videobesök med vården

   Publicerad: 2021-03-18

   Till toppen av sidan