Hälsotorg

Lasarettsvägen 1, 801 88 Gävle

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

026-15 86 51

Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider

  • Mån-Fre07:30 - 15:30
  Besöksadress:
  Lasarettsvägen 1, 801 88 Gävle
  Län, kommun:
  Gävleborgs län, Gävle
  Postadress:
  Gävle sjukhus, Lasarettsvägen 1, 801 87 Gävle
  Webbplats:
  https://www.1177.se/Gavleborg/halsotorget-gavleborg

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Hälsotorget har sina verksamheter vid sjukhusets huvudentréer i Gävle och i Hudiksvall samt på Tullhuset i Gävle. För att resa kollektivt besök xtrafik.se. Adress till Hudiksvalls sjukhus: Kungsgatan 33, 824 81 Hudiksvall Adress till Gävles sjukhus: Lasarettsvägen 1, 803 24 Gävle Adress till Tullhuset i Gävle: Norra Skeppsbron 13, 803 10 Gävle

  • Hälsotorget erbjuder olika aktiviteter under året. Det finns exempelvis grupper i tobaksavvänjning och råd om sömn. Vi har temaveckor med fördjupad information och föreläsningar om diverse hälsoområden.

   Varmt välkommen till oss! 

   Hälsotorget Gävle aktiviteter 

   Hälsotorget Hudiksvall aktiviteter 

  Hälsotorget finns till för dig som invånare i Gävleborgs län. Hälsotorgen finns vid sjukhusens huvudentréer i Gävle och Hudiksvall samt på Tullhuset i Gävle. Hälsotorget är en central servicefunktion med hälsan i fokus som arbetar hälsofrämjande och förebyggande.


  Till Hälsotorget kan du vända dig och få råd genom samtal om hälsosamma levnadsvanor. Det finns också gruppverksamhet i tobaksavvänjning, sömn och fysisk aktivitet för alla som vill delta. Vid Hälsotorgets temaveckor kan du få fördjupad information och föreläsningar om diverse hälsoområden. Det finns också information att hämta om olika diagnoser och patientföreningar.


  Vill du boka en tid för samtal om levnadsvanor eller för deltagande i någon av våra gruppaktiviteter kan du logga in på e-tjänsterna ovan (Boka tid direkt). Det går även bra att ringa för att boka en tid. Hudiksvall: 0650-924 79, Gävle: 026-15 86 51. Eller så är du välkommen förbi något av våra torg där du kan få hjälp att boka en tid.

  På Hälsotorget hjälper vi dig att hitta rätt i dina e-tjänster på 1177 Vårdguiden, du behöver då ha mobilt bank-id. Vi hjälper dig också att hitta till rätt mottagning på sjukhuset, ta gärna med din kallelse så blir det enklare att hitta.


  En nyhet är att du kan få stöd av en hälsocoach att genomföra din förändring av livsstil. Första steget är ett hälsosamtal, där vi går igenom dina målsättningar och du blir introducerad till vår app via din mobiltelefon. Sedan registrerar du dina aktiviteter i appen. Du kan skriva meddelanden, spela in filmsnuttar och få tips och råd av coachen samt ställa frågor löpande. Allt för att smidigt nå dina hälsomål och hitta ditt välmående.


  Varmt välkommen till Hälsotorget i Gävle och Hudiksvall.

  Driftsform

  Driftsform: Landsting/Region