AKTUELLA NYHETER OM FÖRÄNDRINGAR I VÅRA VERKSAMHETER - BLEKINGE

Tillfällig flytt av jourcentralen i Karlskrona

Innehållet gäller Blekinge

Jourcentralen i Karlskrona flyttar tillfälligt från Wämö vårdcentral till Lyckeby vårdcentral den 14 april.

På grund av coronapandemin flyttar jourcenralen i Karlskrona till Lyckeby vårdcentral. Flytten är en del i arbetet av att ta vara på våra resurser så att du som söker vård ska få en säker vård och att vår personal ska få en säker arbetsmiljö.

Jourcentralen kommer att från och med den första vardagen efter påskhelgen har sina lokaler vid mottagningstälten vid Lyckeby vårdcentral. Mottagningstälten finns intill Lyckeby vårdcentral, längs den sida som vetter mot Slottsbackens köpcentrum. 

Ring alltid först

Uppmaningen om att alltid ringa först när du behöver vård, för en första bedömning, gäller fortfarande. Dagtid på vardagar ska du ringa din vårdcentral. När vårdcentralerna har stängt har jourcentralerna i Karlshamn och Karlskrona öppet vardagar klockan 17-21 och lördagar, söndagar och helgdagar 8-21. Alla besök på jourcentralerna i Karlskrona och Karlshamn ska bokas i förväg via telefon.

Tidigare har du fått ditt besök vid jourcentralen efter telefonsamtal till 1177. Men just nu kan du bara ringa 1177 för rådgivning. I stället kan du ringa direkt till jourcentralen på telefonnummer 0454-73 10 98 eller 0455-73 10 98. Telefontiderna är samma som jourcentralernas öppettider.

 

 

Till toppen av sidan