Söderjouren Närakut Stockholm, Stockholms län

Öppettider

  • Mån-Fre 17:00 - 22:00
  • Lör-Sön 08:00 - 22:00
 • Telefontider:

  • Mån-Fre 17:00 - 22:00
  • Lör-Sön 08:00 - 22:00

  Övriga kontaktuppgifter

Ringvägen 113,Beläget på Capio Citykliniken,Ringens Vc,STOCKHOLM

Om oss

Välkommen till Söderjouren Närakut

 s-jouren@outlook.com
När din vårdcentral är stängd kan du vid akuta besvär som INTE kräver sjukhusens medicinska och tekniska resurser besöka Söderjouren. Ring innan och beställ tid för ditt läkarbesök, har du inte beställt tid får du den första lediga tiden vilket kan innebära väntetid, det kan även vara fullbokat.
Helgdagar har vi möjlighet att hjälpa dig med distriktssköterskeärenden, tex omläggning eller något annat DAGLIGT ärende. För att du ska kunna få hjälp av vår distriktssköterska kräver det att du har haft kontakt med din vårdcentral som har ordinerat denna åtgärd, vi behöver också ett behandlingsmeddelande gällande ditt ärende för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Tidpunkt för besök är kl 11.00 samt 14.00, ring gärna dagen innan och meddela att du kommer. OBS väntetid kan förekomma. Vuxna > 18 år, 200 kr , Barn 0-18 år + >85 år 0 kr. Sköterskebesök 100 kr. Frikort gäller.
Betala gärna med kort.

Driftsform: Privat, vårdavtal

Prisinformation

Kontakta innehållsansvarig

Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen? Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta hand om synpunkter som rör innehållet på denna sida och har inte möjlighet att svara på medicinska frågor och avbokningar med mera.

På 1177.se finns tjänsten Ställ en anonym fråga, där du anonymt kan ställa frågor som rör din egen eller en anhörigs hälsa.

Du kan också ringa till 1177 Vårdguiden på telefon
(telefonnummer 1177). Har du akuta besvär bör du istället ringa 112.

Du har skrivit in en felaktig e-postadress