SESAM, Hudkliniken, Danderyds Sjukhus AB Danderyd, Stockholms län

Öppettider

Danderyds sjukhus,Hus 18 plan 4 hiss C (grön zon)

Om oss

Välkommen till SESAM

Sesam-mottagningen på Danderyds sjukhus är en mottagning för undersökning och behandling av sexuellt överförbara infektioner (STI), som klamydia, gonorré, syfilis, herpes, kondylom (könsvårtor) och HIV. Det krävs ingen remiss för att komma hit men all mottagning är tidsbeställd förutom vår drop-in mottagning.
Till drop in-mottagningen, torsdagar 9-11, kan man komma för att testa sig för sexuellt överförbara infektioner. Eftersom besöken är korta rekommenderar vi att man beställer en läkartid om man har mer omfattande frågor eller behöver behandling för herpes eller kondylom.
På Sesam-mottagningen kan man också boka tid hos barnmorska för preventivmedelsrådgivning samt hos kurator för smittspårning eller rådgivande samtal.
Mer information om vår verksamhet hittar du under rubriken hemsida, klicka dig vidare till Sesammottagningen.


Driftsform: Landsting/Region

Prisinformation

Miljö: Miljöcertifierad 2012-05-31

Kontakta innehållsansvarig

Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen? Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta hand om synpunkter som rör innehållet på denna sida och har inte möjlighet att svara på medicinska frågor och avbokningar med mera.

På 1177.se finns tjänsten Ställ en anonym fråga, där du anonymt kan ställa frågor som rör din egen eller en anhörigs hälsa.

Du kan också ringa till 1177 Sjukvårdsrådgivning per telefon
(telefonnummer 1177). Har du akuta besvär bör du istället ringa 112.

Du har skrivit in en felaktig e-postadress
  • 1. Boka tid direkt

  • Av- eller omboka tid

  • Beställa tid

  • Kontakta mig