Akutmottagning Barn, Akutkliniken Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Stockholms län

Öppettider

Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, C1 41

Om oss

Välkommen till Akutmottagning Barn

Hänvisning till barnakuten ALB i Solna nattetid
Fr o m fredag 2 oktober kl 20.00 kommer en omdirigering att ske nattetid mellan Karolinskas olika barnenheter. Barn med mindre akut sjukdom eller skada hänvisas kl 20-08 till Astrid Lindgrens barnakut i Solna eller till annan vårdgivare. De svårare sjuka barnen tas emot på Huddinge barnakut dygnet runt.

Barnakuten på Karolinska Huddinge tar emot barn 0-18 år med medicinska besvär som behöver akutsjukvård. Kirurgiska och ortopediska fall upp till 15 år hänvisas dock till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna. Äldre barn med olycksfall, kirurgiska eller ortopediska besvär, ska söka på närakut alternativt vuxenakut.

 

Driftsform: Landsting/Region

Prisinformation

Miljö: Miljöcertifierad 2012-06-01

Kontakta innehållsansvarig

Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen? Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta hand om synpunkter som rör innehållet på denna sida och har inte möjlighet att svara på medicinska frågor och avbokningar med mera.

På 1177.se finns tjänsten Ställ en anonym fråga, där du anonymt kan ställa frågor som rör din egen eller en anhörigs hälsa.

Du kan också ringa till 1177 Sjukvårdsrådgivning per telefon
(telefonnummer 1177). Har du akuta besvär bör du istället ringa 112.

Du har skrivit in en felaktig e-postadress