Vuxenpsykiatrimottagning LARO Lund Lund, Skåne län

Öppettider

Baravägen 1 Lund

Om oss

Välkommen till Vuxenpsykiatrimottagning LARO Lund

Till Vuxenpsykiatrimottagning LARO (läkemedelsassisterad rehabilitering för opioidberoende) Lund kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. Vi specialiserar dig som är beroende av opioider och kan erbjuda läkemedelsassisterad behandling. Behandlingen bygger på frivillighet.


Du kan själv välja var i Skåne som du vill ha LARO.


LARO-behandlingen följer Socialstyrelsens föreskrifter och råd.

Driftsform: Landsting/Region

Prisinformation

Kontakta innehållsansvarig

Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen? Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta hand om synpunkter som rör innehållet på denna sida och har inte möjlighet att svara på medicinska frågor och avbokningar med mera.

På 1177.se finns tjänsten Ställ en anonym fråga, där du anonymt kan ställa frågor som rör din egen eller en anhörigs hälsa.

Du kan också ringa till 1177 Vårdguiden på telefon
(telefonnummer 1177). Har du akuta besvär bör du istället ringa 112.

Du har skrivit in en felaktig e-postadress

Vårt utbud

Vårt utbud

Vid en LARO-mottagning (Läkemedelsassisterad Rehabilitering vid Opiatberoende) erbjuds du som är beroende av opiater/heroin läkemedelsassisterad behandling med buprenorfin eller metadon. Läkemedelsassisterad behandling bygger på frivillighet.

Efter avgiftning får du buprenorfin eller metadon enligt ett upptrappningsschema. Den medicinska delen kompletteras med samtal, stöd och rådgivning.

  • Av/omboka tid

  • Beställ svar på röntgen och provtagning

  • Beställa tid

  • Förnya recept

  • Hjälp oss att bli bättre!

  • Kontakta mig

  • Rådgivning