Folktandvården Porsudden, Luleå Luleå, Norrbottens län

Öppettider

Professorsvägen 7, 971 28 Luleå

Om oss

Välkommen till Folktandvården Porsudden

Våra duktiga tandvårdsteam hjälper vuxna och barn med allt från undersökningar till mer komplicerad tandvård. Vi erbjuder också Frisktandvård som är ett avtal mellan dig och Folktandvården där målet är att vi tillsammans jobbar för att hålla dina tänder starka och fräscha. Kontakta oss gärna så får du veta mer om Frisktandvård eller besök vår sida på internet Vi erbjuder också behandling av tandvårdsrädsla/fobi, samt sjukhustandvård, d v s tandvård för patientgrupper med särskilda behov.

Driftsform: Landsting/Region

Info till patienter

Både patienter och personal uppskattar om du kommer doftfri till besöket hos oss. Om du har fått förhinder och inte kan komma på ett bokat besök, ring i god tid och avboka. Någon annan kan få din tid och du slipper betala för ett uteblivande. Uteblivande och sent återbud senare än 2 timmar innan klinikens stängningstid dagen före avtalad tid, debiteras enligt tandvårdstaxan.

Inom Luleå verksamhetsområde är det alltid någon av våra kliniker som har öppet till 16.00 på fredagar. För besked om vilken - ring din ordinarie klinik!

Vi har akutmottagning varje dag. Vi ber om överseende med de väntetider som kan uppstå under akutmottagningen.

Kontakta innehållsansvarig

Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen? Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta hand om synpunkter som rör innehållet på denna sida och har inte möjlighet att svara på medicinska frågor och avbokningar med mera.

På 1177.se finns tjänsten Ställ en anonym fråga, där du anonymt kan ställa frågor som rör din egen eller en anhörigs hälsa.

Du kan också ringa till 1177 Vårdguiden på telefon
(telefonnummer 1177). Har du akuta besvär bör du istället ringa 112.

Du har skrivit in en felaktig e-postadress