Ungdomsmottagning Hofors Hofors, Gävleborgs län

Vecka 26-33 hänvisning till Ungdomsmottagningen Sandviken.

Drop in Sandvikens ungdomsmottagning, måndagar kl1300-1600.

Öppettider

Centralgatan 14 813 30 Hofors

Om oss

Välkommen till Ungdomsmottagning Hofors

Ungdomsmottagningen arbetar för att stödja ungdomar i deras identitets- och personlighetsutveckling genom att främja fysisk, psykisk och sexuell hälsa. Ungdomsmottagningen är öppen för ungdomar mellan 13-23 år. På ungdomsmottagningen arbetar barnmorska, undersköterska, läkare och kurator. På vissa mottagningar finns även psykolog och dietist.

Ungdomsmottagningen arbetar för att stödja ungdomar i deras identitets- och personlighetsutveckling genom att främja fysisk, psykisk och sexuell hälsa. Ungdomsmottagningen är öppen för ungdomar mellan 13-23 år. På ungdomsmottagningen arbetar barnmorska och kurator. Ungdomsmottagningen har också tillgång till läkare och psykolog. På vissa ungdomsmottagningar finns även undersköterska och dietist.

Du kan lätt komma i kontakt med oss genom att ringa eller besöka ungdomsmottagningen eller genom mina vårdkontakter www.lg.se/minavardkontakter.

Du kan kontakta oss för frågor kring: kärlek och relationer, levnadsvanor, preventivmedelsrådgivning, akut p-piller, graviditet och abortfrågor, sexuellt överförda infektioner, familjeproblem, nedstämdhet, oro/ångest/stress, kris/sorg och sexuella övergrepp/våld.

Vi arbetar under tystnadsplikt och besöken hos oss är avgiftsfria.

Driftsform: Landsting/Region

Prisinformation

Info till patienter

Tel kurator 026 - 27 80 19.

Kontakta innehållsansvarig

Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen? Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta hand om synpunkter som rör innehållet på denna sida och har inte möjlighet att svara på medicinska frågor och avbokningar med mera.

På 1177.se finns tjänsten Ställ en anonym fråga, där du anonymt kan ställa frågor som rör din egen eller en anhörigs hälsa.

Du kan också ringa till 1177 Vårdguiden på telefon
(telefonnummer 1177). Har du akuta besvär bör du istället ringa 112.

Du har skrivit in en felaktig e-postadress
  • Av/omboka tid

  • Beställa tid

  • Förnya recept på preventivmedel

  • Kontakta mig